Op zaterdag 28 maart brengen The Hillbilly Moonshiners alle hits van Mumford & Sons naar Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Naast grote hits als ‘Little Lion Man’, ‘I Will Wait’ en ‘The Cave’ worden bezoekers deze ook getrakteerd op songs van het meest recente Mumford & Sons album ‘Delta’, dat eind 2018 verscheen. De kaartverkoop start om 14.00 uur via www.debosuil.nl en tickets kosten 10 euro in de voorverkoop.

Na twee uitverkochte concerten in Theater de Huiskamer in 2015 keren The Hillbilly Moonshiners met hun ode aan de Britse folkband Mumford and Sons terug naar Weert! Je kan Mumford and Sons moeilijk gemist hebben de afgelopen jaren. Met shows op grote festivals als Pinkpop en Lowlands en hits als ‘I Will Wait’, ‘The Cave’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’ is de band uitgegroeid tot een van de meest geliefde live acts van dit moment!

De Weerter band The Hillbilly Moonshiners brengen een ode aan hun muzikale helden waarbij ze verdomde dicht bij het zo geroemde geluid van Mumford and Sons komen. De band tourt sinds 2014 langs diverse podia en festivals in heel Europa en was deze zomer onder meer te zien op Zwarte Cross, Sziget Festival en Vierdaagsefeesten in Nijmegen. In November is de band ook te zien in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Kaarten voor deze show zijn al geruime tijd uitverkocht.

De voorverkoop voor het concert van The Hillbilly Moonshiners in Muziekcentrum de Bosuil start om 14.00 uur vanmiddag. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *