Met de toevoeging van Dawn Brothers, Dave Vermeulen, Linda Smeets, Brassta en Scary Kids is het programma voor The Hillbilly Moonshiners and Friends 2019 compleet! Het jaarlijks terugkerende mini-festival van de Weerter band The Hillbilly Moonshiners, waarbij zij bevriende bands en artiesten uitnodigen om het podium van Muziekcentrum de Bosuil te betreden, is al vier jaar een doorslaand succes. Dit jaar vindt The Hillbilly Moonshiners and Friends plaats op zaterdag 30 november. De kaartverkoop is al gestart en verloopt erg voorspoedig. Twijfel dus niet te lang met het bestellen van jouw tickets.

Wie kent The Hillbilly Moonshiners niet?! Sinds 2014 trekt de band heel Europa door om festival en poppodium om te toveren tot een ware Western-bar. Met country bewerkingen van bekende hits van onder meer Beyoncé, Miley Cyrus en Michael Jackson stond de band al op festivals als Sziget Festival, Paaspop, Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival Limburg en tourden ze door Nederland, België, Spanje, Hongarije en Frankrijk. Ook was de band te zien en horen op 3FM, NPO Radio 2 en Radio Veronica en deelden ze het podium met onder andere Bear’s Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze.

The Hillbilly Moonshiners and Friends is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar spektakel waarbij de band bevriende bands en artiesten uitnodigt voor een speciaal ‘mini-festival’ in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Wie daarbij zeker niet mag ontbreken is de Nederlandse rootsband Dawn Brothers, die de afgelopen jaren op diverse popzalen en festivals te zien was. Ook voormalig The Voice of Holland-finalist Dave Vermeulen, tegenwoordig veelvuldig te zien op de Nederlandse poppodia met zijn band Voltage, en de Weerter zangeres Linda Smeets zijn op 30 november van de partij. Het programma wordt compleet gemaakt door de brass-/klezmer-band Brassta en Van Horne Pop-winnaar Scary Kids.

De voorverkoop voor The Hillbilly Moonshiners and Friends in Muziekcentrum de Bosuil is reeds gestart en verloopt zeer voorspoedig. Tickets kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl.